kelderdichting

kelderdichting : vochtige kelder

Peter Piens, Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, België

  

klik op de afbeelding om ze te vergroten

 

Kelderdichting voor vochtige kelder

Met kelderdichting kunnen de problemen van een vochtige kelder kunnen verholpen worden. Vocht in een kelder is een probleem dat kan opgelost worden ! Hierbij is het nodig om de oorzaken van het vocht op te sporen. In de afbeelding hiernaast duiden we enkele mogelijke oorzaken aan. Wij analyseren de toestand en reiken u de ideale oplossing aan.

U kan zeker ook preventief te werk gaan door te zorgen voor voldoende verluchting en ventilatie in de kelder. Hierdoor wordt vochtige lucht afkomstig van condens op een natuurlijke manier afgevoerd.

Indien de vochtigheid in de kelder een andere oorzaak heeft, moet eerst gezocht worden hiernaar. Grondvocht wordt best bestreden door de muren te injecteren met een waterafstotende gel.

De meest effectieve manier om ineens komaf te maken met een vochtige kelder, bestaat erin de vloer en de wanden van de kelder te behandelen met een waterdichte cementlaag.

Reken op onze jarenlange ervaring om na een vakkundige analyse van het vochtprobleem tot een grondige diagnose te komen. Naast advies ontvangt u van ons ook een gratis prijsofferte.

terug naar hoofdmenu